Deze Ancestry DNA-kit is perfect voor liefhebbers van familiegeschiedenis — 60% korting, alleen vandaag

20 Dec 2022

Deze Ancestry DNA-kit is perfect voor liefhebbers van familiegeschiedenis — 60% korting, alleen vandaag

Waar kom je vandaan en waar ben je van gemaakt? Twee fundamentele, eeuwig aanlokkelijke vragen. Nou, er is een manier om erachter te komen, en deze feestdagen is het nog nooit zo eenvoudig geweest. Met andere woorden: dit is het perfecte moment om jezelf (of een geliefde) de Ancestry DNA-testkit cadeau te doen, oftewel de meest gedetailleerde test die beschikbaar is. Deze genetische etniciteits- en eigenschappentest kost normaal $ 119, maar is te koop voor slechts $ 49 — dat is een besparing van 60%!

Amazone AncestryDNA + eigenschappen: genetische etniciteit + eigenschappentest $69$119Bespaar $50 Help een dierbare meer te weten te komen over uw familiegeschiedenis met deze handige DNA-kit. $ 69 bij Amazon

Veel producten beweren leuk te zijn voor het hele gezin, maar dit is het echt. De hele uitgebreide familie eigenlijk. De AncestryDNA-testkit is een eenvoudige speekseltest die rijke, gedetailleerde resultaten oplevert over achtergrond, etnische afkomst en meer. Voor je moeder, je zus, je tante, je beste vriendin heeft AncestryDNA alle elementen van een geweldig cadeau: het is een ervaring (in plaats van een ding), glinstert van opwinding en mysterie, vraagt ​​niet veel van de ontvanger en is gebouwd om te delen.

De kit ziet er zelfs cool uit! (Foto: Amazon)

Een beetje achtergrondinformatie: Ancestry is 's werelds grootste online bron voor familiegeschiedenis (we hebben het over 10 miljoen geteste mensen tot nu toe). Het vertelt mensen niet alleen over zichzelf, maar kan hen ook verbinden met anderen met wie ze mogelijk verwant zijn. De service kan etniciteit over meerdere generaties in kaart brengen, en de steeds groter wordende lijst van DNA-matches betekent dat het zelfs kan helpen bij het identificeren van familieleden waarvan u niet wist dat u ze had. Als je andere services hebt overwogen, weet dan dat dit de grootste (dubbele van zijn concurrent) en breedste pool van overeenkomsten heeft.

Ontvang een diepgaand rapport over uw genetisch erfgoed. (Foto: Getty Images)

Zodra je het monster hebt ingestuurd, gaat het lab aan de slag. Ancestry stuurt een e-mail om aan te geven dat de resultaten klaar zijn om online te bekijken. (Trouwens, privacy is een optie; iedereen die niet wil dat informatie wordt gedeeld, kan gewoon de bevindingen downloaden en Ancestry vertellen de bestanden te verwijderen.)

Misschien is het beste deel van het schenken van de Ancestry-kit aan iemand anders, dat het je iets geweldigs geeft om over te praten. In deze hightech wereld is een geschenk dat leidt tot meer menselijke verbondenheid — tot conversatie en gelach en vreugde — (vergeef me de flauwekul) het grootste geschenk van allemaal.

Amazone AncestryDNA + eigenschappen: genetische etniciteit + eigenschappentest $69$119Bespaar $50 Help een gezinslid meer dan 35 van hun meest interessante eigenschappen te ontdekken met behulp van een eenvoudige speekseltest. $ 69 bij Amazon

Als je Amazon Prime hebt, krijg je natuurlijk gratis verzending. nog niet een lid? Geen probleem. U kunt zich hier aanmelden voor uw gratis proefperiode van 30 dagen. (Trouwens, degenen zonder Prime krijgen nog steeds gratis verzending bij bestellingen van $ 25 of meer.)

De hierboven geciteerde beoordelingen geven de meest recente versies weer op het moment van publicatie.

Meer ideeën voor kerstcadeaus

We hebben je boodschappenlijstje voor de feestdagen. Vind deskundige keuzes over de beste technische cadeaus op Engadget, de beste cadeau-ideeën voor autoliefhebbers op Autoblog, cadeaus voor jongeren (en jong van hart) bij In the Know, en keuzes voor zowat iedereen op je lijst (moeders, vaders , tieners, verpleegsters, noem maar op!) in Yahoo's sectie met cadeau-ideeën voor de feestdagen. En op AOL vindt u cadeau-ideeën voor het hele gezin — van uw volwassen kinderen tot kleinkinderen.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 19 december 2022, 11:39 uur