John Hussey: Terry McLaurin duidelijk van de lijn, official niet verplicht om hem te helpen bij het opstellen

20 Dec 2022

John Hussey: Terry McLaurin duidelijk van de lijn, official niet verplicht om hem te helpen bij het opstellen

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

De Commanders kregen laat in de 20-12 nederlaag van zondag tegen de Giants een touchdown van het bord geveegd vanwege een onwettige formatiepenalty op wide receiver Terry McLaurin;

Na afloop van de wedstrijd zei McLaurin dat hij bij een official had gecheckt of hij correct op de scrimmagelijn stond en kreeg te horen dat hij een klein stukje moest opschuiven, wat hij deed voordat hij werd afgevlagd nadat de bal was geknapt. Poolverslaggever Nicki Jhabvala van de Washington Post vroeg scheidsrechter John Hussey naar de cruciale beslissing en of de scheidsrechter verplicht is om een ​​speler te vertellen of hij correct opgesteld staat.

Hussey zei dat hij de interactie niet zag omdat hij voor de wedstrijd ver achter de scrimmagelijn zat, maar merkte op dat een dergelijke verplichting niet bestaat.

"Meestal niet, en de ambtenaar zou andere dingen kunnen doen, zoals het tellen van de overtreding - er zijn veel verschillende taken", zei Hussey. “Dus ik kan niet bevestigen of de ambtenaar dat zelfs zag of niet, maar hij was duidelijk niet op de scrimmagelijn. . . . Wat mij is verteld en wat is bevestigd, is dat de bal werd afgebroken op de halve meterlijn en dat hij een meter terug op de anderhalve meterlijn stond. Om als legaal te worden beschouwd, moet hij de gordellijn breken, de taille van het centrum, en hij brak niet de taille van het centrum. Daarom werd de penalty gefloten, omdat hij niet in een legale formatie zat.”

Hussey werd ook gevraagd naar het laatste aanvallende spel van de commandanten. Het was een vierde pass naar brede ontvanger Curtis Samuel en Hussey werd gevraagd naar het ontbreken van een vlag voor interferentie met een verdedigende pass.

"Passinterferentie is een oordeel", zei Hussey. “Voor de ambtenaren kwam het niet tot wat zij voelden als een beperking, dus noemden ze het niet. Dat is eigenlijk de bottom line daar. Het is een oordeel en ze geloofden niet dat het passinterferentie was."

Als een van beide de kant van de Commanders had gekozen, had de wedstrijd kunnen worden verlengd en zou hun plek in de playoff-volgorde misschien wat sterker zijn. Hoe dan ook, de commandanten zouden de laatste drie weken werk te doen hebben om doorgang naar het naseizoen te boeken.

John Hussey: Terry McLaurin duidelijk van de lijn, official niet verplicht om hem te helpen opstellen verscheen oorspronkelijk op Pro Football Talk