Wat beroert de voorbijganger? Velen stelden de vraag na een hit op Patrick Mahomes van Chiefs

20 Dec 2022

Wat beroert de voorbijganger? Velen stelden de vraag na een hit op Patrick Mahomes van Chiefs

De Chiefs zijn dit seizoen al een paar keer op het matje geroepen door bedenkelijke aanvallen op de verdediging.

Met name de tijd dat Chiefs verdedigingslijnwachter Chris Jones Raiders quarterback Derek Carr ontsloeg, de bal vrijmaakte en terugvond. Maar het spel werd weggevaagd door een penalty omdat Jones landde op Carr.

Op zondag vroegen Chiefs-fans en anderen zich af of er een vlag gegooid had moeten worden voor een treffer op quarterback Patrick Mahomes.

De actie vond plaats in het tweede kwart. Van het jachtgeweer tastte Mahomes de snap af en kon hem oppakken. Helaas voor Mahomes was de Texaanse verdedigende lineman Maliek Collins snel ter plaatse.

Collins greep Mahomes vast en smeet hem vervolgens tegen de grond.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Mahomes zocht naar een vlag, maar vond er geen. Fans vroegen zich ook af waarom dat geen penalty was, hoewel sommigen zeiden dat Mahomes een hardloper werd toen hij de snap liet vallen.

Dit is een momentopname van wat er is gezegd.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.